De CPO-groep heeft niet stilgezeten in de aanloop naar de bouw van de 9 woningen aan de Elspeterbosweg 7 – 9 te Vierhouten.

Het afgelopen halfjaar krijgen de bouwplannen steeds meer vorm en komt het moment van start bouw steeds een stapje dichterbij, er is veel gebeurd waaronder een nieuwe bewoner in de straat als groep is iedereen blij met ons nieuwe lid Dick Boshuizen, voor de meeste Vierhouters niet onbekend.

En wat hebben wij dan zoal gedaan de afgelopen tijd ?!

Op 30 augustus 2021 – hadden wij weer een moeilijk keuzemoment, wij hadden de schone taak om tot een gezamenlijke beslissing te komen voor het uiterlijk van de woning en dan wel in de vorm van bakstenen en dakpannen. Hoe doe je zoiets met zoveel meningen? Wij weten het ook niet maar de keuze is gemaakt en wij hebben er alle vertrouwen in dat het een mooi geheel gaat vormen, niet geheel onbelangrijk de groep is nog intact na dit tafereel. 😉

 

Verder is het tot aan december een spannende tijd geweest maar zijn wij blij om te vermelden dat er geen zienswijzen zijn ingediend en wij daarom verder kunnen met de ontwikkeling van de bouwplannen.

Op 5 januari 2022 was het moment daar dat wij officieel hebben getekend voor de samenwerking met de Gemeente Nunspeet. Wij zijn blij toe en hebben zin in deze samenwerking om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

 

 

Ook zijn er op ‘Het Veldje’ de eerste veranderingen zichtbaar zo heeft er al een boom een nieuwe standplaats gevonden en zijn de eerste werkzaamheden voor het bouwrijp maken in gang gezet.

 

 

Voor alle toekomstige bewoners hebben wij op 24 januari 2022 een officieel tekenmoment gehad, wij hebben samen de aannemersovereenkomsten getekend onder begeleiding van onze adviseur Pieter Bijker. Wij hebben vooral erg veel zin in deze samenwerking met van de Kolk bouw en hebben alle vertrouwen dat zij een mooi en geslaagd eindresultaat kunnen leveren.

 

Al met al krijgt het project steeds meer vorm en duurt het moment van start bouw steeds minder lang, wij kunnen niet wachten en zijn meer dan enthousiast over de plannen.

 

To be continued.

Leave a Reply